Izvirna poročna dekoracija

Poročna dekoracija z rdečo barvo:

Izbira rdeče za vašo tematsko barvo poudarja strast, energijo in navdušenje. Poročna dekoracija z rdečo barvo po poustvarila spodbudno razpoloženje z veliko energije in akcije. Izbira rdeče za poročno dekoracijo o vas sporoča, da ste samozavesti, optimistični in odprti.  Želite si pozornost in s izbiro rdeče barve jo boste gotovo dobili. Radi ste v središču pozornosti zato je rdeča barva za vas. Ste oseba ki živi življenje s polno žlico. Potrebujete izpopolnitev vaši vseh petih čutov. Rdeča barva bo odlično so-vplivala s vašo glasbo, plesom in dobro hrano, kar pa bo vizualno doživetje za vsakega gosta. Ste oseba, ki si želi nadzor v vseh oblikah vaše poroke, zato se morate kontrolirati, ko boste želeli biti ukazovalni in potrebno je miriti vaše trenutke agresije in razburjenosti. Po poroki si želite živahnega življenja in fizične privlačnosti in razburljivosti. Potrebovali boste podobno milečega partnerja, da bo dohajal vašo energijo.

rdeča-dekoracija-porokeRazličice poročne dekoracije z rdečo barvo:

Globlja je rdeča barva bolj si želite umirjenosti in elegance. Temno rdeča, skoraj barva vina sporoča veliko strast in energijo. Rdeča s odtenki modre pa sporoča premišljeno delovanje a hkrati strast in konservativnost. Veliko ljudi v starih časih je bilo mnenja, da rdeča barva v kombinaciji s belo povzroča smolo ali tako rečeno nesrečo. Rdeča naj bi v svojem bistvu sporočala kri in povoje zato je nikoli ne bi smeli kombinirati s belo. Če niste vraževerni se ne ozirajte na napisano.

Poročna dekoracija z oranžno barvo:

Poročna dekoracij s oranžno barvo sporoča optimizem, pozitivnost, sproščenost, toplino in srečo. Oranžna bo na vaši poroki ustvarila družabno razpoloženje z veliko klepeta med gosti, veliko smeha, zabave in dobre volje ter navdušenja. Izbira oranžne barve pri vaši poročni dekoraciji sporoča o vas, da ste neodvisni, konkurenčni, samozavestni, družabni, neovirani in vedno na poti. Vi ste oseba, ki želi imeti velik krog prijateljev ter družabno in razburljivo življenje. Radi imate žur, zabave, nasploh  dogodke pri katerih ste lahko sproščeni med ljudmi. Ste velik performer zato bo načrtovanje poročne in s tem poročne dekoracije, velika zabava za vas. Poroka bo vam prinesla socialno zadoščenje, zabavo, avanturo ter razburljivo izkušnjo, ki vam bo stresla temelje rutin. Biti svoboden duh z veliko smisla za avanture bo v vašo poroko prineslo veliko zabave in izzivov, ki jih niste pričakovali. Vsekkor pa si boste morali piskati partnerja, ki vas bo poslušal in razumel predvsem pa vam stal ob strani in ki bo pripravljen z vami oditi na vsako avanturo in potovanje.

Poročne dekoracije z različicami oranžnimi barvami:

Če si boste za glavno barvo poroke in poročne dekoracije izbrali svetlejše različice poročne barve vam bo to prineslo mir in zadoščenje nežnosti in umirjenosti ter enostavnosti.  Svetujemo vam, da se izogibate temnejšim odtenkom oranžne barve, ker to sporoča sebičnost in pretirano nezaupanje.