Modeli in vrste računalniških stolov

Najboljši računalniški stol

Ko kupiš ta svetleči nov igralni računalnik, prva stvar na tvoji glavi verjetno ni računalniški stol.  Ampak, kaj če bi vam povedali, da lahko najboljši računalniški stoli dvignejo vaše izkušnje pri igranju. Samo pomislite: resnično ne želite oditi od vaše pozne noči igranja zaradi bolečin v hrbtu,  z najboljšimi igralnimi stoli za osebne računalnike boste prenesli svojo igralno izkušnje in bolečino na drugo raven. Če boste preživeli veliko ur na svojih stolih ob igranju iger je pomembno, da se zanj odločite previdno in načrtno, predvsem pa da boste  na koncu zadovoljni.

In zato smo mislili, da bi bilo dobro, če bi vam predstavili nekaj računalniških stolov na trgu. Prepričani smo, da boste našli nekaj, kar ustreza vašemu slogu. Medtem ko nekateri morda izgledajo kot običajni igralniški stol, obstajajo še drugi, ki izgledajo kot futuristični avtomobilski sedeži, polni RGB razsvetljave in glasnih, neskladnih barv.

Resultado de imagem para office chairs

Pomagali vam bomo poiskati popoln računalniški stol za vašo postavitev, tako da boste lahko preživeli več časa za sedenje in igranje iger ter manj časa za nakupovanje. Ker bodimo pošteni delamo lasten pravičen del sedenja na TechRadarju in zelo dobro poznamo najboljše igralne stole.

  1. Secretlab Titan

Plišasto udobje

Dimenzije: 29,5 x 27,5 x 57 palcev (Š x D x V) | Višina sedeža: 19,5 – 23 palcev| Največja obremenitev: 200kg, cena:290 funtov

Medtem ko se večina računalniških stolov poskuša tržiti kot luksuz oblazinjen z usnjem, je Secretlab pokazal, da je tkanina pot. Zunanji material z mehkim oblazinjenjem, je veliko bolj udoben od ostalih pisarniških stolov. Ta prestol igralnih stolov prihaja tudi z večjim sedežem, umirjenim oblikovanjem in vgrajeno ledveno oporo, zato je resnično drugačen od vsega drugega na trgu.

 

  1. Epic Real Leather

Lepota, oblečena v usnje

Dimenzije: 84 x 38 x 70 cm (Š × D × H) | Višina sedeža: 131 – 141 cm | Največja obremenitev: 180 kg, cena:549,90 EUR

Ne pretiravamo, kadar imenujemo Noblechairs Epic Real Leather najboljši usnjeni računalniški stol. Od navzkrižno slamnatih vezenin do pravega usnja, njegovega ustvarjalca, predstavljata brezkompromisni igralni prestol, ki bo zadovljil vse vaše potrebe. Poleg tega ga je presenetljivo hitro in enostavno nastaviti. In ko je nastavitev končana, je Epic Real Leather sanje, na katerih lahko sedite. Svoj položaj lahko prilagodite tako, kot želite. Naredite nam samo uslugo in preberite navodila, ko ga nastavljate.

 

  1. Avtonomni ErgoChair 2

Igrajte s stilom

Dimenzije: 47 x 27 x 20 in (H × W × D) | Višina sedeža: : 18 – 20 in | Maksimalna obremenitev: 300 kg

Če želite igrati ves dan v udobju, vendar ne želite vstati iz računalniškega stola izgledati, kot da se igrate ves dan, je avtonomni ErgoChair 2 za vas. ErgoChair 2 ima kot sodoben stol zelo moderno in elegantno estetiko, ki bo privlačna vsem, ki ne uporabljajo kričečih barv in neudobnih materialov. Prav tako ni vse v slogu, saj ErgoChair omogoča, da v bistvu prilagodite vsak del stola, tako da ne glede na to, kako je vaše telo zgrajeno, vam je udobje med igranjem zagotovljeno.

 

  1. Secretlab Omega

Lebdenje na vzvišenem udobju

Dimenzije: 27,5 x 27,5 x 53,5 palca (Š x D x H) | Višina sedeža: 18 – 21,5 palca | Največja obremenitev: 240 kg

Ne sedite na Secretlab Omega, temveč plavate. Ne samo, da je ta računalniški stol narejen iz nekaj najdebelejše pene, ki smo jo kdaj videli, ampak ta pena je tudi spominska in pomaga vratnim mišicam ter ledvenim delom omogočiti največjo udobje. Večina igralnih stolov je namenjena igranju, vendar je Secretlab Omega edini, ki je dovolj udoben stol, da lahko v njem še zaspimo.

 

  1. Corsair T2 Road Warrior

Udobje mojstrov igranja

Dimenzije: 50 x 56 x 80 cm (Š × D × H) | Višina sedeža: 51,5 – 60 cm | Največja obremenitev: 136 kg, cena:339,90 EUR

Corsair je znan po izdelavi priljubljenih in vrhunskih računalniških komponent in igralnih perifernih naprav. Edino kar je sledijo je, da so potopili svoje prste v računalniški stol. Menimo, da so naredili enega najboljših igralnih stolov.  Stol je pokrit od zgoraj navzdol v usnje,  v področju vratu in ledvenega dela je zavit v mikrovlakno, zagotavlja vam, da boste lahko igrali tako v udobju in slogu. S svojimi kolesi, ki so v stilu rolerja, ga boste lahko premikali na poljubni površini, ne da bi vam bilo treba skrbeti za praskanje po tleh.  S tem računalniških stolom boste prihranili denar in si zagotovili največje udobje in učinkovitost med stoli.