Poroka, ki jo je gostila Izola restavracija, je bila nad pričakovanji

Izredno prijetna Izola restavracija, ki smo jo izbrali za pogostitev po poroki, nas je pričakala danes po četrti uri. Poroka se je začela ob dveh popoldan in imeli smo ravno dovolj časa, da pridem, pravi čas do restavracije. Malenkost smo vseeno zamudili, ampak to smo vsi imeli v mislih. 

Ko smo prišla tja, nas je najprej pričakal aperitiv in nekaj prigrizkov, saj se je večerja začela komaj ob šestih zvečer. Kako naj si organiziramo čas, nam je precej pomagala Izola restavracija, saj nismo želeli imeti večerje prepozno, ker smo imeli potem še zabavo, do približno dveh zjutraj. Odločili smo se, da bo večerja ob šestih, okoli desetih bomo imeli torto, vmes bodo pa na voljo prigrizki, da ne bo kdo lačen.

Poroka, ki jo je gostila Izola restavracija, je bila nad pričakovanji

Zasnova je bila zelo dobra in tudi izvedba je bila nad pričakovanji. Nisem sicer vedela, kako bo Izola restavracija, vse to izvedla, ker nisem bila še nikoli tam, sem pa dobila priporočila, da resnično zelo obvladajo organizacijo raznih pogostitev. Veliko znancev je imelo že razna proslavljanja tam in zato sem se določila, da je to verjetno najboljša odločitev. Tudi fotografije, ki so mi jih kazali s praznovanj, ki ih je gostila ta Izola restavracija, so bile dovolj dober razlog, da sem se odločila kar zanje. 

Hrana je bila vrhunska, postrežba zelo prijazna in tudi celotna Izola restavracija, je bila zelo lepo okrašena. Res so pričarali, zelo lepo vzdušje moram priznati in zelo sem vesela, da se je prijateljica poročila v tako lepo vzdušju. Malce me je skrbelo, da ne bo kaj v redu, ker vseeno restavracije nismo poznali, ampak sem vseeno imela dober občutek okli vsega. Včasih je tudi kakšna popolnoma nepoznana lokacija za takšne pogostitve lahko zelo dober izbor in tudi odlična izkušnja. Ta izjemno profesionalna Izola restavracija, ima pri meni zelo dober zapis in zagotovo bom še kdaj prišla.