Sem v obdobju srednjih let in sem si privoščila botoks, za bolj mladosten videz

Prijateljica mi je svetovala, da je boljše, kot da kupujem drage kreme, da si privoščim botoks za moj obraz. Najprej me je zdravnica temeljito pregledala in določila tip kože. Označila je mesta gub in gubic, kjer naj bi se vbrizgal botoks. Tako sva označili mesta okoli oči, čelo, na področju ličnic in ustnic.

Sem v obdobju srednjih let in sem si privoščila botoks, za bolj mladosten videz

Ko sem prišla na poseg, smo kožo in mesta, tam kjer bo vbrizgan botoks najprej dobro očistili. Nato so z tanko iglo vnesli želen preparat. Poseg je bil končan po 30 minutah. Sicer je po posegu bilo vidno nekaj vbodnih mest, ki pa se lahko zabrišejo s kakšnim korektorjem. Na dan posega nisem šla na rekreacijo in za dva dni sem opustila plavanje in savno. Na začetku je bil občutek zategovanja, potem pa je le to popustilo. Po 7 dneh je bil videti najlepši učinek. Koža je bila lepo napeta in celoten obraz je deloval dosti mlajši. Po enem tednu me je zdranica ponovno pregledala. Odločili sva se, da na čelo dodava še nekaj botoksa. Tako je bilo čelo še popolnješe. Ker po določenem času, predvidoma po 4 mesecih botoks začne popuščati. Stranski učinki so zelo redki. Lahko se ob aplikaciji pojavijo vbodne pike in modrice, ki hitro izginejo.Pomembno je, da se pred posegom posvetujemo s strokovnjaki, da ne pride kasneje do nezaželenih efektov in posledic.

Veliko informacij je napisanih o tem kako botoks deluje na telo. Najpomembneje je, da za informacije on podrobnejše obrazložitve glede posega govorimo z zdravnico. Sama aplikacija ni bila boleča in kmalu sem zadovoljno uživala v svežini obraza, bolj mladostnem videzu in manj gubic na obrazu.  Svojo izkušnjo sem podelila tudi s svojimi petimi prijateljicami. Kar tri so se odločile, da bodo preiskusile način pomlajevanja, ki ga daje botoks. Vse tri so danes zelo zadovoljne, vsaka pa svoj poseben način, ker imamo različno razporejene gubice.