Mercedes Benz je bil popoln avtomobil ki sem ga iskal

Mercedes Benz je bil popoln avtomobil ki sem ga iskal

Že kar nekaj časa sem razmišljal, da bi si privoščil kakšen bolj luksuzni avtomobil. To pa zato, ker sem že kar nekaj let lastnik svojega podjetja, ki pa je v zadnjih letih naredilo ogromen dobiček. Zato pa sem se na nek način želel nagraditi za vso trdo delo, ki sem ga vložil v to podjetje, ter si kupiti nov avtomobil.

Tako pa mi je že od nekdaj bila znamka Mercedes Benz zelo všeč, ter sem bil že skoraj siguren, da bo to tudi znamka avtomobila, v katero bom malo pogledal. Tako pa mi je bil Mercedes Benz klasa S zelo všeč, ter je bil ravno takšen luksuzen avtomobil, kot sem si ga zamislil. Prav tako pa mi je že od nekdaj bila nemška avtomobilska industrija zelo všeč, ter so mi bili Mercedesi še na najvišjem nivoju kar se tiče tega področja.

Tako pa sem se odpravil na ogled tega avtomobila, ko sem se dogovoril z poslovalnico, saj sem si najprej želel zelo podrobno ogledati ta avto, predno se odločim za tako velik nakup. Ogled avtomobila pa me je le še bolj prepričal, da bi to res lahko bil pravi nakup. Vsa oprema, katero ima Mercedes Benz S, je bila resnično neverjetna. Prav tako pa je bilo udobje na vrhuncu tako v sprednjih sedežih, kot tudi v zadnjih, kjer pa je toliko prostora, da bi lahko brez problema sedel kdorkoli.

Tako pa sem se na koncu še dogovoril za vse podrobnosti, kjer pa sva s prodajalcem skupaj obdelala vso opremo, katero bi rad imel v svojemu avtomobilu. Nato pa se je bilo še potrebno dogovoriti za določene podrobnosti avtomobila in pa se bančno uskladiti, nato pa sem moral le še čakati, da je Mercedes Benz klasa S prispel, saj takšni avtomobili niso kar takoj na voljo. Tako pa sem moral čakati dobro leto dni, kar pa je še vseeno bilo relativno hitro za takšen avto.